Мечо и Клечо – първият български бранд производител и вносител на Обучителна помощна кула Монтесори.

Кой стои зад #MKFamily?

#mechoandklecho

#мамаможевсичко

От мама за мама

Брандът е създаден от  #сладкаМама на едно малко сладко момиченце. Занимавам се с маркетинг и реклама и имаме семеен бизнес свързан с представителство на възможно най-високия и луксозен клас оборудване в своята сфера в световен мащаб. Дейността ни е свързана с изготвянето на идейни проекти, 2D-3D дизайн на комплекси, обучение на персонал, ценова политика на обекта и още много други услуги завършващи и взаимодопълващи сектора в който работим. Казвам го, защото аз се занимавам с това от 12г. (#сладъкТате от почти 20г.) и обожавам работата си. Тя е мое хоби и част от мен.  Работохолик, и абсолютно отдадена на 100% майка.

Създадох бранда Мечо и Клечо от нула. Лого, цветове, дизайн, какво да съдържа каталога, визии на всеки продукт.. ВСИЧКО. Всяка една запетайка, цвят и дума са минали през мен. Създадох частица от мен извън мен излята в издържано съдържание, стил и класа. Дете – това е Мечо и Клечо за мен. Отглеждано с много внимание и чиста искрена любов.

От къде тръгна всичко!?

Всичко стартира от Обучителна помощна кула Монтесори.

Когато малката ми луничка-звездичка стана достатъчно стабилна много исках да се сдобием с помощна кула, тъй като съм фен на тази функционална мебел и ми е позната от колеги в чужбина. Бях много изненадана, че това е непознат продукт за нашия пазар. Иии така дадох началото на едно мое ново хоби. Исках да запозная широката публика у нас с този незаменим помощник за децата и любима мебел на родителите.

Изпипани са и всички допълващи и завършващи картинката за създаване на приказен кът продукти в сайта ни. Те са пилотни и разбира се целта е постепенно да се разгърнем с качествени и премиум предложения, подплатени и издържани със стил, съдържание, носещи стойност и магичност пренесена в реалния свят. Много брандове са минали през мен, но това е нещо друго, нещо ново. Тук нямам фирма гигант зад гърба си, която има вече изграден имидж и визия как да се
позиционира.

Тук съм АЗ и моите мечти, идеи и визия през погледа на майка и професионалист търсещ най-доброто за своето дете. Всички продукти в портфолиото са тествани и представени ПЪРВО на МОЕТО дете. След експертното й мнение и одобрение са споделени с вас.

Нашите клиенти са родители, но основните ПОТРЕБИТЕЛИ са ДЕЦАТА. Няма значение, какво се харесва на нас, ако не допада на тях. Точно затова вярвам във всеки един продукт в портфолиото ни, защото дъщеря ми има тежката дума.

Ние сме благословени родители на нашата звездна галактика – #малкасладкаАва. Такава е от първата снимка на която я видяхме – 4 звездички свързани с 3 чертички и докторската ни каза "Това е вашето бебе. Тя е причината и главният генератор и мотиватор на цялата идея за бранда.

Дойде ред и на любимия ми въпрос: „Кои са Мечо и Клечо!?“

Това сме аз и моята по-малка сестра, позната като #сладкаЛеля. Когато дойде момента да озаглавя цялата тази приказна мечта и вълшебен кът, името си дойде точно на място! Като малки, баща ни ни казваше, че приличаме на Мечо и Клечо. Тя беше Мечо, а аз Клечо. Исках да е лично, да е свързано с мен и мои детски спомени, да е запомнящо се от веднъж и достатъчно атрактивно за дечицата.

Е, вече ви потопих в нашата история и ви запознах с една от всички сбъднати мечти. Вярвам в себе си, интуицията си, знанията и опита през годините и цялата любов и енергия, която влагам във всеки и всичко до което се докосвам.

Вярвам в семейството си, в детето си, в принципите и вижданията си. Вярвам в бранда си и знам, че това е най-приказното кътче за вас и вашите дечица.

Нека заедно създадем приказен кът за вашето дете с красив и стилен детски декор

Не забравяйте да ни тагвате , за да може да споделим на страниците ни и вашите
вълшебни моменти с Мечо и Клечо.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки